A Google Maps térkép új felületén több funkciót nem találunk, amelyek régebben megvoltak. Visszaállíthatók azok a funkciók? Lent több!
Nem mutat több útvonalat (ez nem minden esetben van így), nem tudunk hozzáadni várost, hogy pl. merre haladjon, csak kiindulási és végállomást lehet beállítani.
Vagy csak mi nem találjuk? Ha így van, akkor honnan lehet elővenni azokat a korábbról ismert funkciókat?
Amennyiben tényleg nincsenek meg ezek a funkciók, akkor mit ajánlotok a Google Maps helyett, amiben megvannak ezek a lehetőségek?
Még pár nappal ezelőtt máshogy nézett ki.
Eddig úgy volt, hogy volt egy + jel és ott: úticél hozzáadása. Ilyen most nincs.
Három pont, ahol van, ahhoz a "húzza az átrendezéshez"-t jelöli.
"Eddig úgy volt, hogy volt egy + jel és ott: úticél hozzáadása. Ilyen most nincs."
De, van.
"Három pont, ahol van, ahhoz a "húzza az átrendezéshez"-t jelöli."
A menü meg mobilon van. Ahogy azt már írtam is...
#4. Akkor (délelőtt) megnyitottuk 2 böngészőben és telefonon is a G. mapset. Mindenhol ugyanaz nyílt meg. Évek óta használjuk ezt a térképet, szerinted nem vesszük észre, ha megváltozik?
Az előbb újra megnyitottuk és most megint elérhető az "úticél hozzáadása" és több útvonalat is mutat - ellenben a délelőtti állapottal
És én tudom, hogy nekünk mit mutatott.
Lehet, hogy valami hiba volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!