Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fényképezőgépről számítógépre?

Fényképezőgépről számítógépre?

Figyelt kérdés

Van egy Olympus 600-as gépem, arrol mentenék képeket. Régebben volt telepítve progim, de váltottam a win 7-re. Igenám, de most nem tudom telepíteni a géphez adott programot, mert kér valamilyen 12 jegyű számot, amit sehol nem találok. Eredetileg a lemez borítékján kellene lennie, de a boríték nincs meg.

Hogy tudnám megoldani ezt a problémát?

2010. okt. 17. 11:15
 1/7 anonim válasza:

Háttértárként akkor is felismeri a géped a fényképezőt!

Elvileg megjelenik a sajátgép menü alatt!

A számot nem értem!A fényképezőgép cd-jéhez volt a 12-jegyű szám?

próbáld a google-t használni üsd be h. olympus 600 windows 7.

[link]

Én ezt találtam neked!

Sok sikert!

2010. okt. 17. 11:33
 2/7 P.O.C. ***** válasza:
Nem kell ahhoz semmilyen program. Ha összekötöd gépeddel USB-n, ugyan úgy felismeri a benne lévő memórikártyát, mint egy pendrive-ot. Ez után egyszerűen le tudod róla másolni a gépeket. Akár a számítógép programmal, akár Total Commander -rel. Az én Olympus FE-210 -emnél előtte ki kell választani a PC kapcsolatot a menürendszeréből.
2010. okt. 17. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Elvileg ha usb-n rákötöd a gépre, xp-nek is fel kellene ismernie, mind háttértárat, win 7-nek meg pláne.
2010. okt. 17. 11:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Gyerekek, azt azért tételezzétek fel rólam, hogy ha azt írom,"...régebben volt telepítve progim..." akkor használtam is. Ebből következik, hogy bedugtam párszor a csatlakozóját.

Ettöl függetlenül, hiába csatlakozok, semmi nem jelenik meg a képernyőmön.

van egy telepítő-lemezem, de oda meg kellene valami sorozatszám. Most ha valaki megkérdezi, hogy beírtam-e a fényképezőgépen levő sorozatszámot, akkor dobok egy hátast.

Beírtam és semmi.

2010. okt. 17. 12:43
 5/7 anonim válasza:

Hát ha így viselkedsz lehet, hogy senki sem segít!

A képernyődön sem biztos, hogy megjelenik akármi is!

Csatlakoztasd és navigálj a sajátgép menübe ott megtalálod a gépedet külső meghajtóként!Más:

Nem értem miért nem használod a sz.gépedet.Mikor az első választ írtam neked akkor 10mp alatt találtam drivert a fényképeződhöz win7 alá!!!

Egyébként pedig kétlem, hogy cd-den lévő drivered win7 kompatibilis lenne ha megvan a 12 jegyű szám ha nincs.

2010. okt. 17. 14:42
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
2010. okt. 17. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:

...közben megtaláltam a hibát...én bénáztam el. Az volt a probléma, hogy a beállításoknál hiányzott egy pipa.

Ettöl függetlenül, köszönöm a segítséget :-)

2010. okt. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!