Fényképezőgépről számítógépre?
Van egy Olympus 600-as gépem, arrol mentenék képeket. Régebben volt telepítve progim, de váltottam a win 7-re. Igenám, de most nem tudom telepíteni a géphez adott programot, mert kér valamilyen 12 jegyű számot, amit sehol nem találok. Eredetileg a lemez borítékján kellene lennie, de a boríték nincs meg.
Hogy tudnám megoldani ezt a problémát?
Háttértárként akkor is felismeri a géped a fényképezőt!
Elvileg megjelenik a sajátgép menü alatt!
A számot nem értem!A fényképezőgép cd-jéhez volt a 12-jegyű szám?
próbáld a google-t használni üsd be h. olympus 600 windows 7.
Én ezt találtam neked!
Sok sikert!
Gyerekek, azt azért tételezzétek fel rólam, hogy ha azt írom,"...régebben volt telepítve progim..." akkor használtam is. Ebből következik, hogy bedugtam párszor a csatlakozóját.
Ettöl függetlenül, hiába csatlakozok, semmi nem jelenik meg a képernyőmön.
van egy telepítő-lemezem, de oda meg kellene valami sorozatszám. Most ha valaki megkérdezi, hogy beírtam-e a fényképezőgépen levő sorozatszámot, akkor dobok egy hátast.
Beírtam és semmi.
Hát ha így viselkedsz lehet, hogy senki sem segít!
A képernyődön sem biztos, hogy megjelenik akármi is!
Csatlakoztasd és navigálj a sajátgép menübe ott megtalálod a gépedet külső meghajtóként!Más:
Nem értem miért nem használod a sz.gépedet.Mikor az első választ írtam neked akkor 10mp alatt találtam drivert a fényképeződhöz win7 alá!!!
Egyébként pedig kétlem, hogy cd-den lévő drivered win7 kompatibilis lenne ha megvan a 12 jegyű szám ha nincs.
...közben megtaláltam a hibát...én bénáztam el. Az volt a probléma, hogy a beállításoknál hiányzott egy pipa.
Ettöl függetlenül, köszönöm a segítséget :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!