Melyik programot vetted meg már online?
Az életreszóló előfizetést választottam még vagy 5 éve. Akkor 7000 Forint volt, és azóta is kiválóan teszi a dolgát. Egy időben keverte a tízezrest a húszezressel, de azt már megjavították azóta. Nagy szükségem van rá, mivel vak felhasználó vagyok.
Itt is életreszóló előfizetésem van, de nem emlékszem olyanra, hogy lett volna választási lehetőségem bármi egyébre. Tökéletes üzenetküldő alkalmazás, vakon is szépen használható.
Egy IPTV lejátszó, amelyet kiválóan tudok kezelni a képernyőolvasóval. Tud műsort is felvenni, android boxon is remek, és tudja a háttérbeli lejátszást is.
Ezek voltak azok az elengedhetetlen alkalmazások, amelyeknek nem találtam ingyenes alternatívát. Ja, a YouTube premiumot is fizetem havonta, meg a netflixet, és a Disney+-t. Amennyiben tehetem, keresek ingyenes alternatívát. Pl. Nem használok MX lejátszót, hanem VLC-t, nem használok Winrart, hanem 7zipet, Microsoft office helyett Libre Office (És vakon sokkal de sokkal el van vele az ember a régi, klasszikus menüje miatt), Jaws helyett NVDA (Ezek képernyőolvasók).
Csak "kulcsot" vettem online, pl. Windows-hoz.
Egyébként keresem az ingyenesen használható programokat mindenhez. Zene-hang szerkesztéshez Audacity, képekhez Gimp, Videóhoz Freemake. Amire nekem kell, arra bőven jó. :)
Egyiket se. Kizárólag ingyeneseket használok.
Double Commander, Libre Office, Aimp, MPC-BE, Ocenaudio, XnView, Photofiltre, Openshot... stb.
A windowshoz se kellett kulcsot vennem, mert használtan vettem az alaplapomat és jött vele a licensz.
Android:
-PlayerPro
-Sygic (ezt már nem használom)
PC:
-Windows 7
-Windows 10
-Office 2016
-Total Commander
-Eset Nod32
Windowson
Total Commander akkor még Windows Commander néven.
Office Xp , Windows Xp ,
Android
MX player
Aqua mail
Prohardver figyelő
Meg néhány játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!