Gmail nem működik, nem nyitja meg a levelet?
Sziasztok!
Lényegében annyi, hogy tegnap előtt volt egy olyan problémám, hogy a telefonom elkezdett nem befagyni, mert nem fagyott be semmi, nem volt lassú, nem akadt, egyszerűen semmit nem akart betölteni.
Reggel 10kor kezdődött és kb két óra múlva vége lett.
Se a beállítások nem akart betölteni, se a tiktok, Messenger is karikázott, meg minden. Többször újra indítottam, meg mindent csináltam ugyanúgy csak karikázott minden.
Két óra alatt elis múlt, de a gmail továbbra is karikázik. Maga az applikáció bejön, a levelek frissülnek, tehát megkapom, levelet írni is tudok, mindent az ég világon, szimplán a levelek tartalmai nem töltenek be. Csak karikázik és karikázik.
Letörölni nem tudom mert alap andorid alkalmazás, tehát törléssel csak visszaáll a gyári állapotba. Megtettem, aztán újra lefrissitettem. Így se úgy se működik.
Böngészőből elérem a gmailt és úgy eltudom olvasni a leveleket, de applikációból csak karikázik. Az összes levél.
Mitől lehet, mit tehetek?
Trójai van a Facebookon, úgy látszik, nekem tegnap csinálta ezt, de az ESET leirtotta. ESET Internet Security fizetős. De ezt lefuttatva leírtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!