Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gmail nem működik, nem nyitja...

Gmail nem működik, nem nyitja meg a levelet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lényegében annyi, hogy tegnap előtt volt egy olyan problémám, hogy a telefonom elkezdett nem befagyni, mert nem fagyott be semmi, nem volt lassú, nem akadt, egyszerűen semmit nem akart betölteni.

Reggel 10kor kezdődött és kb két óra múlva vége lett.

Se a beállítások nem akart betölteni, se a tiktok, Messenger is karikázott, meg minden. Többször újra indítottam, meg mindent csináltam ugyanúgy csak karikázott minden.

Két óra alatt elis múlt, de a gmail továbbra is karikázik. Maga az applikáció bejön, a levelek frissülnek, tehát megkapom, levelet írni is tudok, mindent az ég világon, szimplán a levelek tartalmai nem töltenek be. Csak karikázik és karikázik.

Letörölni nem tudom mert alap andorid alkalmazás, tehát törléssel csak visszaáll a gyári állapotba. Megtettem, aztán újra lefrissitettem. Így se úgy se működik.

Böngészőből elérem a gmailt és úgy eltudom olvasni a leveleket, de applikációból csak karikázik. Az összes levél.

Mitől lehet, mit tehetek?

2023. szept. 4. 21:32
 1/4 A kérdező kommentje:
+ bejelentkeztem a telefon saját email appjában is, ott is karikázik.
2023. szept. 4. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, vagy a telefonnal, vagy az internettel van baj. Van internet, ha megjönnek a levelek, de lehet, hogy nagyon lassú. Hosszú idő után sem nyílnak meg? A böngészőt lehet használni? Ha nem, a telefon a hibás. Csináltál vele valami szokatlant? én először várnék néhány napot.
2023. szept. 4. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Trójai van a Facebookon, úgy látszik, nekem tegnap csinálta ezt, de az ESET leirtotta. ESET Internet Security fizetős. De ezt lefuttatva leírtja.

[link]

2023. szept. 4. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Az ESET nem talált semmit, de köszönöm és az internettel nincs baj 4k videók tudok nézni youtubeon, ahhoz képest egy levél semmi, úgyhogy nem az internet
2023. szept. 5. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!