Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, ami leteszt...

Van olyan program, ami leteszteli, az oprendszert?

Figyelt kérdés
Mármint a velejéig teljesen az egész oprendszert, valamilyen módon, mint mondjuk amikor készítenek egy oprendszert a "tudósok" és azt letesztelik, hogy milyen stabil stb.
2010. okt. 16. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amilyenre te gondolsz olyan nincs. De vannak különböző stabilitás tesztelő progik, ha érdekel akkor google a barátod.
2010. okt. 16. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit kell egy OS-en tesztelni?
2010. okt. 16. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam vannak ezek az Xp black, és daytona, és gondoltam meggyőződöm róla, hogy jobb vagy rosszabb mint a sima XP, persze tisztában vagyok azzal, hogy ezek Házilag készített cuccok, és nem annyira stabilak, mint egy rendes op rendszer, csak meg akartam nézni, hogy hol bukik el!!
2010. okt. 16. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Az új oprendszereket úgy tesztelik, hogy mondjuk Microsfték fognak 100 embert azt hajrá!Amikor már nagyjából jó akkor kiadják, és várják a panaszokat.Ha van vmi komolyabb azt kijavítják Windows Update-ben
2010. okt. 17. 03:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Aha értem köszi!!
2010. okt. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!