Hogyan tudom megnézni, hogy hány fps-el megy, a counter strike 1.6-osom vagy a source? Régebben még kiirta a sarokba, de már nincs ott
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:55
1/6 anonim válasza:
consol-t előhívod, és vagy "cl_showfps 1" vagy "net graph 3 " én így emlékszek, ha nem így van sorry, 1 próbát mondjuk megér a kövi hozzászólásig... 8-)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. okt. 16. 09:16
4/6 A kérdező kommentje:
Működik! Mégegyszer köszi. Am lehangoló az eredmény, mert van h 10 fps-el megy ha botok ellen játszok. De ha online játcok akk megy 60-70 el
2010. okt. 17. 21:09
5/6 anonim válasza:
még egyszer szívesen :) 60-70 egyébként nem olyan rossz, bár gyenge gépről árulkodik...de ha alapból 60-70 neten akkor füstben(ha eldobnak 1 füstgránátot olyan 15-20lesz) szal javaslom szerezz be 1 úgynevezett "no smoke" scriptet!
6/6 A kérdező kommentje:
Ha neten játcok, akk 60 alá sose megy. Csak botok ellen lassítja nagyon. 20-at szoktam betenni és hát az lelassítja egy kicsit.
2010. okt. 19. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!