Hol tudom megnézni a Win 11 termékkulcsot?
Rendszergazda módba futtatott parancssor ablakba ír be az alábbi parancsot, majd a végén üss entert.
wmic path softwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey
OEM esetén nem lesz key.
cmd-be írd be: slmgr -xpr
ha tartósan aktiváltat ír, akkor bármikor telepítesz automatikusan aktivált lesz.
Win10 óta már csak ezen kulcsook egyikét fogod kiolvasni (nem a valósat) : [link]
Úgyhogy jobb ha MS fiókba lépteted a géped, csak úgy őrizheted meg a licenszed egy esetleges alaplapcserekor.
5/
Ismétlem: ezek már nem érnek semmit. Win7 és XP esetén jól működtek, de 10 11 en csak a 4-ben is linkelt generic kulcsokat adja vissza amivel semmire se mész.
8: Amit a 2-es válaszban írtam parancsot, arra nekem olyat ad vissza, ami nincs a listába. A laptopomon gyári előtelepített Windows 10 Pro OEM volt, azt frissítettem későbőbb 11-re tiszta telepítéssel.
De egyébként volt már hogy a keresztfiamnak vettem a neten ilyen szürke retail kulcsot. És ott már nem azt adta vissza, amivel eredetileg aktiváltam. A fene se tud már eligazodni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!