Hogyan lehet a legújabb MSN-en (2011-es) nevet változtatni?
Figyelt kérdés
Most telepítettem, de mikor ráírtam egyik ismerősömre, akkor nem a becenevemet írta ki ( XY üzenetet küldött: ), hanem a teljes nevemet. Idáig meg volt egy egész karakteresre megcsinált, fekete háttérrel a nevem, de ez amint látom eltünt. A másik meg, hogy a barátaim közül idáig csak azok voltak láthatóak, akik be voltak jelentkezve, de most ezt a beállítást sem találom.2010. okt. 14. 17:30
1/7 anonim válasza:
A 2009-es miért nem volt jó? Mi az, ami miatt kénytelen voltál újabbat használni?
2/7 A kérdező kommentje:
Az egész gépet újratelepítettem, és ugye letöltöttem az msn-t is hozzá, nem nagyon néztem hogy ez mennyire tér el a többitől, csak most látom hogy a régi tényleg jobbnak tűnik. Csak gondoltam nem törlöm le, hátha csak én nem találom meg ezeket a beállításokat.
2010. okt. 14. 17:38
3/7 anonim válasza:
nekem 1 napot volt fent a gépemen elég jónak találtam
de a név változtatást a jó égbe nem találtam énse:S
néztem youtubon videokat és ottsem:S
4/7 anonim válasza:
megvan ebuddyn átirod aneved és akkor a uj msn embe
az lesz már a neved:) előzö voltam
5/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. okt. 14. 17:56
7/7 A kérdező kommentje:
Annyira, ha akarom akkor ott átírhatom. De inkább letörlöm és visszarakom a régebbit.
2010. okt. 14. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!