Windows10 rendszernél nem működik a tálca és a start menü gomb sem,ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 22:25
11/18 anonim válasza:
Előfordul ilyen néha, ilyenkor egyébként alt+f4-et kell nyomni az asztalon, és akkor ki tudsz lépni.
12/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam újraindítani az explorer.exe-t, de a start gomb továbbra sem működik nem tudom miért?
2023. júl. 25. 12:04
13/18 anonim válasza:
Az Alt+F4 jó ötlet. Vagy Win+R, futtatni a cmd.exe-t és shutdonw -f -r -el újra lehet indítani a gépet.
14/18 anonim válasza:
A start gomb maga az explorer.exe és az összes alt+ gyorsgomb is.
Csak a ctrl+alt+del működik nélküle és a feladatkezelő. Abból el lehet indítani bármelyik programot az explorer.exe -t is.
15/18 A kérdező kommentje:
A start gomb nem reaél, ezt lehet valamilyen billentyű kombinációval helyettesíteni hogy eljussak a gépházhoz ?
2023. júl. 25. 13:06
17/18 anonim válasza:
Frissités okozza, azt írja a Microsoft. Nagyszerű, mondhatom. Nekem eddig két év alatt egyszer állt le frissités közben, de kékhalállal. Kijavította a hibát, nem kellett semmit tenni. EZT a fenti linket olvasd el, próbáld meg, szerintem menni fog.
18/18 anonim válasza:
Ctrl+Alt+Del - Itt eléred a feladatkezelőt, meg tudod nézni, hogy mi fagyogat, ill. van lehetőség a kikapcsolásra, újraindításra is. Ha az újraindítással megoldódik a probléma, örülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!