Van egy MacBook Air 2017-es laptopom. Azóta egyetlenegyszer frissítettem szoftvert a Catalina-ra, persze azóta is többször felajánlotta a rendszer az újat, de nem megy. Miért?
Mennyi tárhelyed van?
Mennyi szabad tárhelyed van?
Hát az biza kevés a frissítéshez.
Szedd le ideiglenesen egy külső meghajtóra ami nem kell és úgy frissítsd!
Mindenképpen ajánlott a lehető legújabb macOS rendszert a gépen tartani!
De akkor miért írja, hogy a mérete azt hiszem 12 vagy 14 GB? Meg a jelenleg fenn lévő is közel ennyi és gondolom a helyére kerülne.
Egyébként megnéztem, elvileg dokumentumokból van fent méretileg legnagyobb helyet foglaló, de hogy mi, az egyelőre rejtély. Nem szoktam felesleges dolgokat tárolni a gépen. De átnézem még egyszer. Köszönöm!
Ha a youtubeon vannak fent, akkor biztoe nem fognak törlődni a gépről. Én is így csináltam, tárolgassa a sok videómat a youtube ha már nézegetem a reklámokat :D
A 14GB-t még kicsomagolja, meg a fene tudja mit csinál vele. Van olyan frissítés amelyiknek 40GB szabad hely kelett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!