Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 update: automatikus...

Windows 10 update: automatikus újraindítás kikapcsolása hogyan?

Figyelt kérdés

Miután a rendszer frissítette magát, ne csapjon ki mindent kérdés nélkül és ne induljon újra, ha például pár órán át ott lett hagyva...

Ezen útmutató alapján nem sikerült kikapcsolni, mert azon a helyen csak egyetlen, "Windows vállalati update" jelenik meg és incs olyan beállítás amire hivatkoznak...

[link]

2023. júl. 13. 21:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem munka miatt van Windows, virtuális gépben fut Linux és komolyan tartok tőle hogy egy éjszakai munka során a Windows "úgy gondolja" hogy újra kell indulnia, akkor baj lesz.

"huzogassam az egeret" és "mindig állítsam át a munkaidőt", ezek szerint ez a megoldás.

Nem egységesek a válaszok "automatikus indítá igen/nem" terén, mégiss nekem mondják hogy "nem értem"...

2023. júl. 14. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:

"Ezzel 1. válaszadó állítása teljesen megdől."

Nem dőlt meg, de ha a te Windows-od kérdés nélkül (vagy akár kérdezés után) újraindulgat, akkor ott valami el van cseszve. A Windows alapjáraton nem csinál ilyet, legalábbis az újabb Windows 10 verziók biztos, hogy nem.

Ha még home verzió lenne, abban az esetben el tudnám képzelni, de szerintem még annál sem csinálja ezt.

2023. júl. 14. 10:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Eseménynaplóból láttam, hogy frissítés után újraindítást kezdeményezett. A kérdést lehet hogy kitette és mondjuk x percig nem kapott rá választ, automatikusan az újraindítást mellett döntött.

Nem tudom mi lehet elcseszve, állítani nem állítottam semmit...

2023. júl. 14. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem mi ezen ennyire érthetetlen.

Azt is beállíthatod hogy 7 napig egyáltalán ne frissítsen és azt is hogy éjjel ne frissítsen.

[link]

[link]

Egyedül akkor szokott gond lenni ha erőszakoskodsz és pistike módszerekkel próbálod tiltani a frissítéseket és hónapok után a win annyira frissítetlennek érzi magát hogy a beállított szabályoktól függetlenül bármi áron frissíteni akarja magát. Idáig jobb nem eljutni.

2023. júl. 14. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:

"A kérdést lehet hogy kitette és mondjuk x percig nem kapott rá választ, automatikusan az újraindítást mellett döntött."

Ez abban az esetben működik így, ha be van kapcsolva a frissítések minél előbbi telepítése (ezt írtam korábban is). Ekkor jusson egy ablakot, és ha X időn belül nem kap választ, magától újraindul. De alapbeállításon ez a funkció ki van kapcsolva.

2023. júl. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!