Meg lehet azt változtatni Windows 10-en, hogy induláskor ne a laptopom márkájának logója jöjjön be, hanem a rendes Windows 10 logo?
Figyelt kérdés
És ha igen, hogyan?2023. júl. 11. 21:50
2/11 anonim válasza:
Nem. Nem érdemes. A régi fajta elavult legacy módnál van win logo, a korszerű uefi bootnál az alaplap logo jön be. (mert más a boot folyamat)
3/11 anonim válasza:
Csak asztali gépen lehet, laptopnál nem.
4/11 anonim válasza:
#3 Persze, csak asztalin. Abból is csak azon amit a szomszéd Pistike rakott össze. Ne beszéljünk már hülyeségeket.
#1 válaszban benne van a megoldás.
5/11 A kérdező kommentje:
Az első nekem nem működött, mert a vezérlőpultos megoldás egyáltalán nem csinált semmit, a CMD-s megoldás meg csak a bettöltőikont tüntette el
2023. júl. 12. 10:42
6/11 anonim válasza:
Nagyon nem értesz hozzá. Ennél a beállításnál az alaplap számít ami se "Pistike" se más otthon nem tud összerakni.
Gondolom nincs is laptopod amin legalább előtte kipróbáltad volna, mielőtt hozzászólsz, csak szeretsz okoskodni.
7/11 anonim válasza:
#6 lecserélheted akármelyik gépen, notebookon akármilyen képre. Akár egy családi fotó is lehetne ott. Már a Windows 95-ben is lecserélhető volt. Igaz ott csak egy logo.sys-nek nevezett BMP fájlt kellett módosítani, itt már egy kicsit más a helyzet, de megoldható bármi.
8/11 anonim válasza:
Szerintem eltértetek a témától.
Nem az alaplapba kéne windows képet tenni.
Win7 nél win7 ikon
Win10 nél win10 ikon
Win11 nél win11 ikon szerepeljen boot közben multiboot rendszeren - volt szerintem a kérdés.
9/11 anonim válasza:
Nagyon nem tudod, hogy miről van szó.
Pl. Acer laptopnál az Acer kiírás név van Lenovo laptopnál Lenovo név stb...
10/11 anonim válasza:
Ezt mondtam már a 2ben is..
Keversz valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!