Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A super duolingo fizetős?...

A super duolingo fizetős? vagyis azt hiszem az de nem tudom mi van most?

Figyelt kérdés
na szóval letöltöttem egy hete a duolingot és most elértem ugye az egy hetet. na most felugrott egy ablak hogy super duolingo. és beállította ezt a super duolingo izet. na én azt hittem hogy ez fizetős. de akkor nem? nem akarom hogy levonja valahonnan a penzt. nem fogja ugye? vagy előbb utóbb fizetős lesz? én nem akarom ezt a super duolingot jó volt nekem a régi is. hogy lehet visszacsinálni? vagy mi ez az egész? kérlek segítsetek.

2023. júl. 10. 19:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 ő sem tudja...
2023. júl. 11. 09:42
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

ugyanaz történt, mint egy másik kérdezővel, 20-as válaszoló linkelte be a kérdését. nálam is ugyanaz történt mint nála

röviden: egyszercsak beugrott egy ablak, kilépni nem lehetett, csak elfogadni az ingyenes próbát. amióta regisztráltam, mindig ajánlgatta ezt de nem fogadtam el, akkor ki lehetett lépni. most nem. és akkor aktiválta ezt a próbát.

2023. júl. 11. 19:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tisztázódott, jó szórakozást a próbához!
2023. júl. 11. 20:11
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélszolgálatot is megkérdezheted: mi a helyzet az accountoddal.
2023. júl. 11. 20:20
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem adtál meg bankszámlaszámot, nem fog levonni semmit.
2023. júl. 28. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!