A messenger megtudja jeleníteni a winamp-on szóló zenék adatait is? Vagy csak a Media Player-ét? Ha igen holtudom a winamp-on beállítani?
Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 22:33
1/3 anonim válasza:
Najó, nem fogok tudni sokat segíteni. Meg tudja jeleníteni, nekem úgy van. Egyszer ezen az oldalon volt ez a kérdés, és valaki belinkelt egy oldalt, le kellett tölteni valamit, egy perc alatt kész volt. De sajnos nem találom azt az oldalt.
2/3 anonim válasza:
Ha minden igaz nekem is ez van fent. Letöltöd és elindítod, a Winamp mappájába fogja tenni magát. Újraindítod a Winampot és az MSN-t és be fogja tenni. Beállítani a Winampból lehet: Options/Preferences-ben a baloldalon kb a 10. lesz egy MSN Messenger. Én annyit módosítottam, hogy előre tegye az előadót, utána a szám címét: {1}-{0}.
3/3 A kérdező kommentje:
köszike sikerült a dolog!!
2008. dec. 31. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!