Miért nem jó a hardver több drivertelepítés után sem?
Nemrég újraraktam a windowsot a gépemen (HP Probook 6475b), és bármilyen bios drivert is teszek rá (most 2017 es a legutolsó), valamilyen okból kifolyólag egyszerűen nem találja az ujjlenyomat olvasómat. Alapvető rendszereszköznek/ Ismeretlen eszköznek van megjelenítve. Mit tegyek? Egy hete ezzel szórakozom esténként, hogy más más már majdnem az internet legalljáról leszedett drivereket próbálgatom rajta.
Képet mellékelhetek.
ilyen driverrel már próbálkoztál?
Fent vannak a HP oldalán a driverek: [link]
Ha az adott hardverhez nincs Windows 10 driver, a Windows 8/8.1 driverek 99% -a tökéletesen működik Windows 10 alatt.
3.(szántóvető) Igen, meg is kaptam ezt a kis szép üzenetet:
Majd ezek után kompatibilitásnál win 7 re állítottam, utána letelepítette, viszont ugyanúgy nincs a biometricnél semmi, illetve a két ismeretlen eszközből sem tűnt el egy sem.
5.
Sajnos HP oldaláról próbáltam már mindent.
Kezdek aggódni hogy nem találok sehol sem olyan drivert ami felismerné minden eszközömet.
Szerintem eleve nézz hozzá hardverazonosítót, és az alapján keress rá hogy egyáltalán mi a csuda ez.
Az AIDA64 jó eséllyel a nevét is meg tudja mondani, hogy mivel állsz szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!