Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ingyenes, lehetőleg...

Létezik ingyenes, lehetőleg egér nélkül kezelhető készletnyilvántartó program? Olyan lenne a legjobb, ami egyszerű és ingyenes.

Figyelt kérdés

Nem kell vele számláznom meg bizonylatot kiállítanom se. Csupán termékek gyártásakor szeretném rögzíteni az árakat és az elkészült mennyiséget.

Excelben melég macerás, mert görgetni meg egerezni kell, papíron meg követhetetlen. Lényeg, hogy egy oldalon átlássam, hogy hol tartunk a gyártásban.

Olyan programra gondolok, aminek esetleg ilyen régi DOS-os felülete van és a gombokkal tudom használni amikor elkészült 10 darab, akkor be tudok írni egy kódot meg a mennyiséget. És egy másik menüben kiírja a megnevezéseket meg az árakat.

Tehát eladásra nem használnám, ezért is keresek valami egyszerű ingyenes programot. Demó verzió is jó, csak engedje használni akár úgy is, hogy nincs aktiválva, nem baj, ha nem enged számlázni, mert tényleg csak a rendszerezés miatt kell.

Juta-soft demót próbáltam, de az csak 90 napig érvényes. Nekem meg csak az év egy részében (de 90 napnál tovább)lenne rá szükségem.

Az se baj, ha van esetleg külön gyártáskor használatos szoftver, de ennyire nem értek már hozzá.

2023. jún. 19. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

"ingyenes"

Miért is?

2023. jún. 24. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor fizetős, mindegy, csak egyszerű, olcsó legyen. Nem az a lényeg, hogy ilyen hiper-szuper legyen.

Akár olyan is jó, amit más gagyinak tart, nekem tényleg annyira kell, hogy a gyártási munkát tudjuk nyomonkövetni.

2023. jún. 24. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
2023. jún. 24. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:

" Nekem meg csak az év egy részében (de 90 napnál tovább)lenne rá szükségem."

A programozónak meg kenyérre van szüksége, amit pénzért kap a voltban. Demo verzió meg nincs. Legalábbis kenyérből.

ápr. 7. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Jól van már, értem én!!!

Annyi olyan ingyenes szoftver van a neten, hogy gondoltam hátha van valami ilyesmi is, amit én keresek. És épp azért kell ingyenes mert nem számlázok vele, csupán nyilvántartani kell, viszont Excel nekem macerás.

ápr. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!