Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Feltörték az e-mail címemet,...

Feltörték az e-mail címemet, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
T-online-os e-mail címem van, amit valaki feltört, a nevemben írogat másoknak. Nekem fontos címek vannak ott, személyes, munkához kapcsolódó címek. Tudtok mit lehetne tenni ilyenkor? Fontos lenne mielőbb belépnem, és jelszavat változtatnom.
2010. okt. 12. 10:30
1 2
 1/17 anonim válasza:
Hívd a t-mobile ügyfélszolgálatot amint lehet! Nem tudsz belépni sehogy? Biztonsági kérdéssel vagy új jelszóval sem? A neten is írhatsz a t-mobile e-mail központjának, de közben próbálkozz a saját fiókod "feltörésével". Remélem sikerül.
2010. okt. 12. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:
T-Home ügyfélszolgálatán próbálkozz, azonosítás után (Magyar Telekom azonosító + ügyféljelszó) az ügyintéző kérésre tudja módosítani a t-online-os jelszavad. Említsd meg, hogy feltörték.
2010. okt. 12. 10:40
 3/17 A kérdező kommentje:

Így nem fognak segíteni, mert nem tudom bizonyítani, hogy tényleg az enyém..

Nem tudok belépni, már órák óta próbálkozok. Alternatív e-mail címem és jelszó-emlékeztető kérdésem nincs. Hogyan tudnám feltörni a saját címemet?

2010. okt. 12. 10:42
 4/17 anonim válasza:
Segíteniük kell ha tőlük kaptad az e-mail címet. Nincs olyan ismerősöd aki kicsit jobban ért ehhez a feltörősdihez? Bár most meg már azon forgatom magam- tudom, egyéni szocprobléma-, hogyha nekem tényleg feltörik a mailem akkor nem itt kérdezgetek hanem asztalra csapok az ügyfélszolgálaton és otthon is megpróbálok belépni. Ha nincs alt. emil címed és biztonsági kérdésed akkor azt a t-mobile adta ki, ott a szerződésen minden, tudod bizonyítani. Remélem nem ahhoz kérsz tanácsokat, hogyan törd fel valaki másnak az emil címét. Bocsánat a gyanakvásért, de itt elég sok aberrált ember van.
2010. okt. 12. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdésed.

1, T-online-os címe szerintem csak annak lehet, aki a szolgáltatótól kapta, szóval az ügyfélhez van rendelve, és így természetesen tudod bizonyítani hogy a tied, mert benne van a rendszerben. Csak be kell menned az ügyfélszolgálatra és adnak új jelszót.

2, Nincs olyan hogy feltörik az email címed. Ez csak a moziban van. Nagyon elvétve fordul elő ilyen eset. Ehhez képest itt a fórumon folyton feltörik valakinek a valamilyen dolgát. Feltörni az interneten valamit nem olyan egyszerű és aki ilyenre képes az nem egy egyszerű felhasználó emailcímét fogja feltörni.

3, Létezik olyan hogy úgy néz ki mintha a nevedben irogatna valaki, de azt is sokszor egy gépen lévő vírus okozza.

Szóval:

1, Nagyon nem értesz a számitógéphez - ügyfélszolgálat

2, Értesz valamennyire és másét akarod feltörni? - akkor ne fárassz minket a kérdéseddel. Google.

2010. okt. 12. 11:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom az ügyfélszolgálaton keresztül.

Igazából nem értek annyira a gépekhez, hogy mélyebben belemenjek a dologba, azért kérdeztem rá. Dehogy akarom más címét feltörni.. :)

2010. okt. 12. 11:07
 7/17 anonim válasza:
11:06 :D jó volt.
2010. okt. 12. 11:09
 8/17 anonim ***** válasza:
A nevedben bármikor írhat bárki e-mail, ahhoz nem kell feltörnie a címedet. Az e-mail ilyen szempontból PONTOSAN ugyanolyan, mint a postai levél: azt írsz rá feladónak (címmel együtt), akit csak akarsz.
2010. okt. 12. 12:00
 9/17 anonim válasza:
12:00! végiggondoltad amit írtál..? Hogyan lehetne pl az ÉN e-mail címemet felhasználva írnia valakinek..? Most komolyan. Vagy én nem értem vagy Te gabalyodtál bele) Ha valaki tudná a jelszavam és belépne a postafiókomba akkor tudna írni, de egyébként meg max a saját e-mail címéről tud küldeni levelet és odaírhatja -ha tudja- az én címem. De ettől a feladó még nem változik. Az emil cím totál egyedi, nincs 2 ugyanolyan, ezért is van az, hogy nem minden formát fogad el a rendszer, mert a többi már esetleg foglalt amivel addig próbálkoztál. Sima mezei levélre valóban felírhatod valaki másnak a címét, mint feladó, de ez itt a neten nem megy)
2010. okt. 12. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Igen, tökéletesen végiggondoltam és nem kicsit ismerem a lehetőségeket, veled ellentétben. Pontosan tudom miről beszélek.

Például itt van ez az oldal:

[link]

Beírod a címzettet. Aztán figyelj!!! Beírod a FELADÓT, nem is kell, hogy ismerd egyáltalán az illetőt. A nevet is és az e-mail címet is. Semmi hozzáférés nem kell a postaládájához.

Mint írtam: pontosan olyan egy e-mail, mint egy postai levél: a feladó neve és címe szabadon kitölthető.

2010. okt. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!