Steam vagy Epic Games?
Miért nem mindkettő? Az ingyenjáték néha egész komoly az epicen, nagy leárazásban néha aprópénzért behúzhatsz ott is nagyon komoly játékokat.
De ha fontosak neked a szociális funkciók, akkor nyilván válaszd te is azt, ahol a haverjaid vannak. Én szolóban játszok, achievmentek nem érdekelnek (bár már azok is vannak epicen is egy jó ideje), szóval nekem teljesen mindegy.
A legjobb az lenne, ha amúgy meg mindenféle boltok, meg alkalmazások nélkül indulnának a játékok, nem töltene előtte a steam, az epic, a gog, a blizzard, az ubi, az EA.... mert tulajdonképpen miért is? (na jó, a felhős mentés kényelmes lehet)
Én már túl régóta vagyok fiatal, amikor én játszani kezdtem, még magnókazettán másoltuk a játékokat, frissítésről, patchről, DLC-ről nemhogy mi, de még a szakma sem hallott akkor.
Viszont jó játékok már akkor is voltak.
Wolfenstein: The New Order
Star Wars: Squadrons
Warhammer 40,000: Mechanicus
Fallout 3
Borderlands 3
Terraforming Mars
XCOM 2
Total War: Warhammer
Cities: Skylines
Brothers: A Tale of Two Sons
hadow of the Tomb Raider
Control
Pathfinder: Kingmaker
Mutant Year Zero: Road to Eden
Europa Universails IV
A Plague Tale: Innocence
Frostpunk
Metro Last Light Redux
Metro 2033: Redux
Pillars of Eternity – Definitive Edition
Elite Dangerous
Shadowrun Collection
A Total War Saga: TROY
Overcooked!
Civilization VI
Grand Theft Auto V
Kingdom Come Deliverance
Batman: Arkham Collection
Subnautica
This War of Mine
Ez mind ingyen volt. Meg persze egy csomó indie xar is (mármint tényleg xar, mert indie-ben is vannak gyöngyszemek). Ezért cserébe elfér a kliensük a gépemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!