Instagramon nem tudok lájkolni?
Az instagramom szinte csak dísznek van, nem posztolok semmit, csak a kedvenc sorozataim, színészeim követem rajta, és néha lájkolom amit posztolnak. Ma is ezt tettem... volna, ha nem kapok egy felugró ablakot, miszerint "Próbáld meg újra később. A fiókod ideiglenesen le van tiltva erről a műveletről. Sérti a közösségi irányelveket, ha a fiókodat olyan szolgáltatással osztod meg, amely segít több kedvelést vagy követőt elérni. A tiltás lejárta: 2023-06-19. Jelezheted, ha úgy gondolod, tévedtünk."
Na már most, 1) mint írtam csak követésre használom az instagramom, úgyhogy halovány lilám milyen szolgáltatásokról beszél, sose érdekeltek ilyenek.. 2) én jelezném, de ennél a felurgó üzenetnél nincs lehetőségem, az insta support meg természetesen a holdba...
Valakinek volt már valami hasonló tapasztalata? Hogy oldódott meg? Nyilván ki is várhatnám csendben a hetet, csak akkor nem oldódik meg a probléma, és lehet a jövőben is előjön a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!