12db (1-4 perc/db.) MP4-es videóm van. Szeretném egyesíteni. A neten vagy csak ötöt enged feltölteni vagy bonyolult vagy nem ingyenes verziók vannak. Tudnál linket bemásolni, jól használható, ingyenes összefűző programról?
Köszönöm szépen az eddigieket.
A Playlist file nem tudom értelmezni. Alapszinten értek csak a számítógéphez.
Az avi..t és a wint.. letöltöttem, majd olyan bonyolult program jött ki, hogy azt sem tudom, mit hová szükséges beillesztenem. Megnézem azért később, hátha ki tudok bogarászni valamit. Jó ötletnek látszik kedves 2-es és az is lehet, az én agyam húzta le a rolót, mert meglátott egy bonyolult programot és amúgy nem is olyan nehéz kiigazodni.
3-as: ez óriási ötlet! Köszönöm neked is. A legegyszerűbb és nem is jutott eszembe :)
Ezt a Playlist file-t hogyan tudom letölteni vagy beleilleszteni a videókat?
Az első 5 egyesítése sajnos nem jött be. Meghaladja így a feltölthető fájlméretet.
#4:
"Az avi..t és a wint.. letöltöttemmajd olyan bonyolult program jött ki, hogy azt sem tudom, mit hová szükséges beillesztenem."
Az Avidemux nem egy bonyolult dolog. Windows alatt egy telepítője van (Avidemux 64-bit Windows Installer),
azt letöltöd, telepíted, majd a Start menüből elindítod.
A winhelponline.com-os oldalon meg egy képekkel illusztrált leírás szerepel arról, hogy hogyan kell használni több MP4 fájl egyesítéséhez, nem kell külön "letölteni", el kell olvasni és értelmezni kell az ott olvasottakat. Az első fájlt megnyitod (Fájl --> Megnyitás menüpont) majd a továbbiakat hozzáilleszted (Fájl --> Hozzáfűz menüpont), az alkalmazás ablakának oldalán a videó és hang kimeneteket "Copy"-n hagyod, a kimeneti muxert MP4-en, majd elmented (Fájl --> Mentés menüpont).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!