Mi van a VLC playerrel?
Figyelt kérdés
Letöltök pl egy TS kiterjesztésű videofájlt aztán elkezdem lejátszani és be akarom a filmhez rakni a feliratot amit külön töltöttem le és kilövi a videót nem megy tovább.Aztán mikor csak a videót indítanám újból már el sem indul mint mikor a feliratot megpróbáltam berakni neki.Régebben nem csinált ilyet.2023. jún. 1. 12:27
2/10 A kérdező kommentje:
Volt fent egy másik lejátszó is de nem akartam sokat fent ezért maradt a vlc eddig sosem volt gondom vele.
2023. jún. 1. 12:36
3/10 anonim válasza:
Mi van abban a TS-ben? Mert elég sokminden lehet az és nem biztos, hogy minden kompatibilis a felirattal, például ha felvett tévéadás van benne az szinte biztos nem lesz, mert ott DVB és Teletext feliratok vannak, egy srt-t nem tud lekezelni. DVD-Videonál pedig a subpicture alapú feliratozás támogatott, ami gyakorlatilag egy kép amit rárajzolnak a képre, nem muszáj szövegnek lennie, ábrákat is lehetne. Ilyen környezetben egy srt megint értelmezhetetlen.
4/10 A kérdező kommentje:
3/
Egy sorozatnak egy része,de eddig akkor miért ment ez a dolog most meg nem?
2023. jún. 1. 13:13
5/10 A kérdező kommentje:
3/
SUB felírat fájlal is ugyan ezt csinálja.Viszont most leszedtem egy mpc-hc portable videólejátszót ott elindítom a filmet berakom alá az srt-t és tökéletesen működik.Szóval a vlc-nél nem százas valami.
2023. jún. 1. 13:15
6/10 anonim válasza:
Akkor valószínűleg bugos, ha küldesz crash reportot utána tudnak nézni.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. jún. 1. 16:02
9/10 anonim válasza:
TS nagyon gagyi formátum.
Mkvtoolnix-el rakd át mkv-ba (fél perc alatt megvan, akár a feliratot is beleteheted. Nálam így már visz mindent.
10/10 A kérdező kommentje:
9/
Köszi ez jól működik,gyorsabb mint format factoryval átkonvertálni másik formátumba.
2023. jún. 1. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!