A win 10 Sart menüjében levő Fényképek almenüjében a videoszerkesztő alkalmazás hogy hiányozhat egy másik gépen, ahol szintén ugyan az a win 10 van?
Tehát van két gép, az egyik asztali, a másik laptop. Mind a kettőre win 10 van feltelepítve, de csak az asztali gépen van videoszerkesztő a Fényképek almenüben! A laptopon hiába keresem, nem találom! Valamit letöröltem volna akaratlanul? Sajnos, laikus vagyok!! Hogyan tudom megoldani, hogy a laptopon is legyen a windows videoszerkesztője?
Minden segítséget előre is köszönök!
A szoftwer legális, boltba vettem!
Az asztali gép, amiről netezek, ezen megjelenik a videoszerkesztő, viszont a laptop nincs netre kötve, nem is volt! Nem tudom, hogy befolyásol ez valamit? Viszont az asztali gépen akkor is megy ez a szerkesztő, ha nincs kapcsolódva a nethez!
Sajnos, nem igazán tudom, hogy mi lehet a probléma megoldása, mint írtam is, laikus vagyok!
Aki tud valami tanácsot adni, azt megköszönném!
Mind a két gépen win 10 pro van a 22H2-es verzió!
Az asztali gépen, ha megnyitom a Fényképek mappát, akkor onnan az alábbi lehetőségek közül lehet választani a bal fölső sarokban:
Gyűjtemény, Albumok, Személyek, Mappák, Videoszerkesztő
A laptopon viszont ugyaninnen hiányzik a Személyek és a Videoszerkesztő!
De nem értem, hogy miért! Tud valaki ebben tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!