Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell telepiteni a Sims...

Hogy kell telepiteni a Sims 2-hoz az osszes kiegeszitojet?

Figyelt kérdés
a deamon toolsba 1 olyan drive-ra vagy mire kell tenni az osszeset????a sorrendet tudom,de pontosan hogy kell telepiteni egymas utan az osszeset es hova?1 mappaba?1 drivera az osszeset???amugy az egyetemnel nekem mindig errort ir ki....mit csinaljak?
2010. okt. 11. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Meghajtóra hogyan telepítesz?...

Elmondom a menetet: Felrakod Sim 2. Utána bemountolod az első képfájlját a kiegészítőnek, elindítod telepítés, ha kéri a másik Cd-t, bemountolod azt (mintha CD-t cserélnél), és így csinálod tovább...

És nem, nem egy mappába kell rakni. Azt hogy gondolod? 40 Gb ömlesztve? :D Szépen külön mappába, ahogy ajánlja. Electronic Arts/Sims2, Electronic Arts/Sims2 Egyetem, stb stb stb.

2010. okt. 11. 12:49
 2/4 A kérdező kommentje:
huu....amugy feltelepitettem mindent a Pets-ig ,creckeltem,elindul es ahol van az intro,leall es kiirja hogy: az alkalmazas hibat eszlelt ezert most leall... mit csinaljak?
2010. okt. 11. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Külön mappába raktad? Elég csak az utolsót crackolni. Illetve esetleg valami hibainformáció, hibakód vagy hasonló?
2010. okt. 11. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:
" az alkalmazas hibat eszlelt ezert most leall" ennyit ir ki
2010. okt. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!