David Gibson féle vizualizáció?
Figyelt kérdés
sziasztok ez a amxd kiterjesztésű plugin valahogy nem működik rendesen, bár tudom nagyon régi. Szóval beraktam abletonba és mégsem olyan mint ami a videóban szerepel, https://www.youtube.com/watch?v=V3HXEntO3XU&t=46s
miért lehet ez és ha valaki tud ehhez hasonlót az irjon :)
#Ableton #david gibson
2023. máj. 23. 18:07
1/9 anonim válasza:
Verzió és változat (Lite/Pro/Suite)?
2/9 A kérdező kommentje:
Az enyém? az Ableton Live 9.5, de a videóban látható az szerintem Ableton live 8 lehet. Csináltam egy videót hogy mit csinál nálam ez a bővítmény, jó lenne ha úgy működne ahogy annak a pasasnak a videójában.
2023. máj. 23. 20:19
3/9 A kérdező kommentje:
A képet sem rakta be, meg el kezd flashelni ez a labda :D
2023. máj. 23. 20:20
4/9 anonim válasza:
Akkor Max legalább van. Telepítve a saját mappáján belül van az összes fájl a megosztott gdrive mappából?
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érti? :)
2023. máj. 23. 20:46
6/9 anonim válasza:
A pluginhez kell az összes fájl abból a google drive mappából, nem elég egyet bedobni valahova. Ott az összes?
7/9 A kérdező kommentje:
összesen 4 ig van Gibson.amxd néven
2023. máj. 24. 14:14
8/9 A kérdező kommentje:
beraktam abletonba egy audio-ra mind a 4-et de semmi :D helpme
2023. máj. 24. 14:20
9/9 anonim válasza:
Eszembe jut kipróbálom aztán mesélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!