Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows telepítőbe hogy...

A windows telepítőbe hogy tudok integrálni drivereket?

Figyelt kérdés
A jelenlegi laptopomban .-gen i5 proci van és emiatt nem ismeri fel az m2ssd-met. Ezzel nincs is sok problémám mivel találtam egy telepítőbe integrálható drivert. Viszont a wifi adapternek csak .exe kiterjesztésű drivere van amit nem tudom hogyan tudnék integrálni a telepítőbe. Sajnos a Windows 11 Home verziót net nélkül nem tudom telepíteni, de kábelem nincs csak wifi kapcsolatom a telórol többnyire. Van erre valami megoldás?

2023. máj. 22. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az az EXE fájl csak egy olyan dolog, ami kicsomagolja a szükséges INF fájlokat. Indítsd el az exe fájlt, és adj meg neki egy elérési utat, hogy hova "Települjön", majd abból a mappából szerezd meg az INF, és Sys fájlokat, amit már simán integrálhatsz a telepítőbe (Install.esd, vagy épp Install.wim). Ha segítségre van szükséged az integrálásban, írj nyugodtan, és szívesen segítek.

2023. máj. 22. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges integrálni. Elég rámásolni az exe telepítőt.

Win install közben installálhatod a drivert is.

[link]

2023. máj. 23. 00:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak az inf és sys fájlokra van szükség telepítéshez? Illetve gondolom akkor ugyanúgy ahogy az intel chipset telepítőt, ezt is be tudom majd tallózni telepítéskor nem? Vagy külön érdemes integrálni a telepítőbe? Egyébként nagyon köszönöm a gyors és nagyon hasznos válaszokat!
2023. máj. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!