A pdf fájlok miért a Firefoxban nyílnak meg, és hogy lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Az otthoni laptopom csinálja, már jó ideje, talán valami automatikus frissítés óta, de nagyon idegesítő, mert sokszor akaratlanul is becsukom az egész böngészőt, pedig csak a pdf-et akartam.2023. máj. 22. 19:51
1/5 anonim válasza:
Beállítások, alapértelmezett alkalmazások
2/5 anonim válasza:
A Firefoxot be lehet állítani, hogy ne lépjen ki az utolsó ablak bezárása után:
about:config
A browser.tabs.closeWindowWithLastTab értékére kattints duplán, vagy a végén a gombra, így false lesz.
3/5 anonim válasza:
Az Intézőben megkeresel egy pdf fájlt, jobb klikk rá, a megjelenő ablakban katt a Társítás-ra, ezután az újabb megjelenő ablakban megkeresed azt a programot, mellyel a pdf fájlt szeretnéd megnyitni, katt rá és máris az a program fogja megnyitni a pdf fájlt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2023. máj. 23. 06:15
5/5 A kérdező kommentje:
Végül a "megerősítés több lap bezárása előtt" opciót választottam a Beállítások-ban, első válasza alapján, de társítottam is az Acrobat-tal, ahogy 3 javasolta.
Érdekes, hogy amit egy könyvtárból nyitok meg, azt az Acrobattal teszi, de amit pl. egy e-mail mellékletként, azt a Firefoxszal nyitja meg. De nem bsj, mert most már figyelmeztetni fog, hogy az egész böngészőt készülök bezárni.
2-es érdekes dolgot mutatott, de oda nem merek belepiszkálni.
2023. máj. 23. 06:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!