Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik OS-t próbáltad már?

Melyik OS-t próbáltad már?

Figyelt kérdés
Melyik tetszett?

2023. máj. 16. 04:30
A kérdező szavazást indított:
Zorin OS
Windows Lite 12
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

#1:

Majd lesz! :)

A Windows 12 pedig szart sem ér, mert egy sima Ubuntura épül rá, van egy Windows 10-es háttérkép, és kész.

2023. máj. 16. 05:26
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
A Windows Lite 12-nak abszolút nem látom értelmét, a Zorinnak még csak-csak, de minek használjam azt, ha van Fedora meg OpenSuse...
2023. máj. 16. 05:51
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Windows 12 Lite? Anyám borogass! Mi értelme egy újabb Linuxnak, ami csak annyi, hogy Windows háttérkép van rajta?

Mindegy, majd jön a Microsoft és szól, hogy tessék hanyagolni a Windows nevet, mint anno, mikor a Windows Commanderből Total Commander lett...

2023. máj. 16. 08:56
 4/11 A kérdező kommentje:

#3 Fedora meg OpenSuse még nem próbáltam.

#2 Na és a LinuxFX-hez mit szólsz?

2023. máj. 16. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Zorint próbáltam és telepítettem ismerősnek. Nem tudom még használja-e , de 3 éven keresztül használta. Olyan kellett, ami isntall után leginkább windowshoz hasonlóan nézzen ki, hogy könnyebb legyen a váltás és én a debian/ubuntu vonalat használom inkább ezért erre esett a választás.
2023. máj. 16. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Utálom a Zorint, és minden Windows utánzatot. Kivétel a ReactOS, mivel ott tényleg komoly munkát öltek és ölnek abba, hogy egy Windowsra emlékeztető, azzal minél inkább kompatibilis rendszert készítsenek.
2023. máj. 16. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Már majdnem kíváncsiságból rákeresetem, hogy mi az a Windows Lite 12, azt hittem valami 10 vagy 11 átalakítás, de a kkommenteket olvasva akkor ez is csak egy Linux.
2023. máj. 16. 12:06
 8/11 Thunderfairy ***** válasza:
86%

Linux Mint Cinnamon.

Nem probálom hanem ez van a gépemen egyedűli rendszerként. Ezen kivűl már nem sok Linux disztro van amit jónak mondanék de ezek még jók: Manjaro és Debian.

2023. máj. 16. 14:04
 9/11 A kérdező kommentje:
#6 Kössz a ReactOS ajánlást.
2023. máj. 18. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:

#9-es kíváncsi leszek rá, én egyszer mintha próbáltam volna, de valami hálózati vagy nyomtatási gondom volt vele és eléggé fapad volt.

Szerintem aki Linuxxal ismerkedik , jobb előtt olyan appokkal ismerkednie, amik Windowson is meg Linuxon is mennek. És akkor egy stabil jól karbantarott Windows kinézetűt választania, vagy ha kész több új infót befogadni akkor lehet persze más is..

2023. máj. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!