Melyik OS-t próbáltad már?
#1:
Majd lesz! :)
A Windows 12 pedig szart sem ér, mert egy sima Ubuntura épül rá, van egy Windows 10-es háttérkép, és kész.
Windows 12 Lite? Anyám borogass! Mi értelme egy újabb Linuxnak, ami csak annyi, hogy Windows háttérkép van rajta?
Mindegy, majd jön a Microsoft és szól, hogy tessék hanyagolni a Windows nevet, mint anno, mikor a Windows Commanderből Total Commander lett...
#3 Fedora meg OpenSuse még nem próbáltam.
#2 Na és a LinuxFX-hez mit szólsz?
Linux Mint Cinnamon.
Nem probálom hanem ez van a gépemen egyedűli rendszerként. Ezen kivűl már nem sok Linux disztro van amit jónak mondanék de ezek még jók: Manjaro és Debian.
#9-es kíváncsi leszek rá, én egyszer mintha próbáltam volna, de valami hálózati vagy nyomtatási gondom volt vele és eléggé fapad volt.
Szerintem aki Linuxxal ismerkedik , jobb előtt olyan appokkal ismerkednie, amik Windowson is meg Linuxon is mennek. És akkor egy stabil jól karbantarott Windows kinézetűt választania, vagy ha kész több új infót befogadni akkor lehet persze más is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!