Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet a számítogépemen beállít...

Lehet a számítogépemen beállítani egy célkeresztet?

Figyelt kérdés

Ezt most nem olyan könnyű megfogalmazni nekem de megprobálom érthetően le írni.

Szóval van egy lövöldözös játék, amiben nem jó célkeresztek vannak és arra gondoltam hogy a monitorra rá tapasztok egy kis pontot (ez lenne a célkereszt) de ezzel az a bibi hogy ha filmezek rajta akkor mindig le kéne szedni és hát idővel nem tapadna a monitorra. Ezért arra gondoltam hogy létezik olyan alkalmazás gépre, hogy bármilyen célkeresztet kiválasztok és az a monitoron legyen, amíg én azt ki nem kapcsolom?

2023. máj. 15. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

pl. "crosshair software"-re rákeresel és válogatsz a lehetőségek közül:

[link]

[link]

2023. máj. 15. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
nincs benne célkereszt beállítás?
2023. máj. 15. 18:31
 3/7 A kérdező kommentje:
2. De van de azok mind rosszak egy van ami jó lenne de az meg nagyon pici mint egy por szem
2023. máj. 15. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de közben találtam egyet még pedig a crosshair v2
2023. máj. 15. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Zsírkrétával vagy rúzzsal az oldalára rajzolsz egy célkeresztet, majd a szomszéd faluból elhívod a vadászt hogy a sörétes puskájával lőjön bele egyet kettőt..
2023. máj. 15. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Némelyik monitorban van alapból bellítás erre, mármint ténylegesen kirak egy célkeresztet középre, jobban gamer daraboknál van ez az extra.
2023. máj. 15. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:
5. Te hallgassál aludjál inkább
2023. máj. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!