Win 10 újratelepítése után nincs hozzáférésem a másik HDD-hez, hogyan lehet ezt vissza állítani?
Eredeti win 10 lett telepítve, korábban is az volt a gépen.
Ennyi ami látszik a meghajtóknál:
Helyi lemez (E:)
NTFS
Hiba:
E:\ nem érhető el
Hozzáférés megtagadva
A lemezkezelő látja a meghajtót: kifogástalan, online.
Itt a tulajdonságok -->Biztonság: rendszergazda és system engedélyeinél csak a "speciális engedélyek"-nél nincs pipa, de ezt nem is tudom pipálni.
A meghajtó tulajdonságainál:
"Ez az eszköz megfelelően működik."
Illesztő program a legfrissebb.
Gondolom még régen elpiszkáltad rajta a jogosultságokat. Kár volt.
Most vedd saját tulajdonba.
e:\ -->jobb gomb-->tulajdonságok-->biztonság-->speciális:
"Az objektum tulajdonságainak megtekintéséhez olvasási engedéllyel kell rendelkeznie.
A művelet rendszergazdai engedélyekkel való végrehalytásához kattintson a folytatás gombra."
-->folytatás
e:\
Tulajdonos: rendszergazda (módosítás)
"A tulajdonos cserélye az altárolókon és az objektumokon is" -->pipa-->alkalmaz
hiba:ˇ" nincs engedélye ahhoz, hogy a C:\System Volume Information könyvtár tartalmát olvassa. Módosítja a könyvtár elemeit úgy, hogy önnek teljes elérése legyen_? --> igen.
hiba történ a biztonsági beállítás érvényesítésekor:
C:\System Volume Information
A tárolóban lévő objektumok számba vétele nem sikerült. A hozzá férés megtagadva. -->folytatás -->ok
Hatályos engedélyeknél mindenhol pipa van.
Továbbra sem tudom megnyitni, megpróbáltam system felhasználóval is, de ugyan ez történik.
Megoldva, ha esetleg valaki így járna megint:
Csoport és felhasználók:-nál csak rendszergazda és system volt, hozzá kellett adni a felhasználók és hitelesített felhasználókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!