Miért nemsikerül telepíteni a forma1 2010 játékot? (lent)
Figyelt kérdés
Egyszer már felraktam. de valami hibát írt ki,és próbáltam letörölni de az uninstall program nem válaszolt. és kitöröltem a könyvtáramból a mappáját. és a programok telepítése és törléséből is. most elindítom az autorunt, és nincs ott hogy install csak hogy uninstall, meg play. próbálkoztam azzal is hogy egyből az installert indítom, de akkoris az jött ki hogy törlés, de törölni meg nem tudja. mit tegyek?2010. okt. 10. 14:28
2/3 anonim válasza:
Ez azért van mert mikor feltelepíted a programot nem csak abba az egy mappába másol ahova telepíted, regisztrálja magát a rendszerben és te hiába törlöd le azt a mappát ha a rendszer még mindig azt hiszi h fennvan a játék akk nem engedi h "2x" is feltelepítsd
3/3 anonim válasza:
Nekem úgy sikerült megoldani, hogy elindítottam a telepítőt és ott kidobta, hogy repair. Rámentem aztán kidobott egy kis ablakot, hogy keressem meg a CD-t. Rámentem a tallózra és ott volt ilyen installer game. Rámész és kész remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!