Milyen programmal tudok belenézni olyan videó fájlokba, amik nem töltődtek még le teljesen?
Figyelt kérdés
Például, ha torrenten töltök le egy 800Mb-os filmet, és kész van 22% pedig már két napja töltöm, mert lassú a netem. Ha lenne olyan program, ami a meglévő részeket lejátszaná az jó lenne, mert ha nem tetszik, nem kínlódok vele még több mint egy hetet. Így meg csak akkor tudom megnézni, ha már a nagy része meg van.2010. okt. 10. 08:54
1/7 anonim válasza:
Nem garantálhatom, de próbáld meg VLC Media Player-hez társítani, hátha lejátszik belőle darabokat.
2/7 anonim válasza:
Az u-torrentnek van egy változata ami az egyik legujabb.A számát nem tudom pontossan.Az olyan,hogy elkezded letölteni a filmet és már azonnal nézhető is.
3/7 anonim válasza:
U-torrent 3.0 Ezzel biztos menni fog.
4/7 A kérdező kommentje:
Telepítettem a utorrent 3.0-át de nem látok benne lejátszót, meg semmi olyat amivel meg tudnám nézni.
Lehet, hogy én vagyok vak, úgyhogy megkérdezem, hogy hol keressem, hogy nézhetem meg?
2010. okt. 11. 06:33
5/7 anonim válasza:
u torrent természetesen nem lejátszó program.
Ha lejátszót keresel a félig letöltött fájlokhoz akkor a vlc, a KMPlayer vagy a media player classic az ami neked kell.
6/7 A kérdező kommentje:
vlc-m, és mpc-m van, de nem játszák. De nem értem, h miért mondták akkor a utorrent 3-at. Amúgy van benne 1 play gomb(stream) a letöltésnél, de ha rákattintok, akkor zöld lesz, ha újra, akkor szürke, de nem játszik semmit.
2010. okt. 12. 06:08
7/7 A kérdező kommentje:
A kmp sem viszi. Pedig már 34,8% kész.
2010. okt. 12. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!