Gimp-nél hogy kell menteni, hogy a kép előző verziója ne legyen sehogy se helyreállítható/látható?
Végrehajtom a képen a módosításokat. Fájl- menüben az Exportálást megnyomom. Le akarja cserélni? Lecserélésével a tartalma felül lesz írva. Az igent választom. Ez a tábla kijön:
Automatikusan az Exif adatok, XMP adatok és Színprofil mentése van bejelölbe. De az összes bejelölést töröltem és úgy exportáltam! Kiléptem a Gimpből. Ezután a módosított képre kattintva a tulajdonságok menüben a kép előző verziója mégis látható és visszaállítható. Több képpel is próbáltam. Hogy kell megoldani, hogy sehogy se lehessen elérni, hogy volt a képnek előző verziója? Képernyőképet készíteni és azt menteni a minőségromlás miatt nem jöhet számításba.
Ez nem Gimp probléma, ha be van kapcsolva a Windows verzióelőzmények funkció, és a rendszer tárolja a módosítások példányait is.
Úgy néz ki, hogy ezt csak egyszerre lehet kikapcsolni vagy törölni minden fájlnál, egyedileg (csak egy fájlra érvényesen) egyik oldal sem írt megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!