Mikor lesz fontos váltani Windows 10-ről? Amíg ki nem jön a 12, addig maradhat a 10?
Nem vagyok oda a változásokért, jobban a kezemre áll a gép így, ahogy már megszoktam, úgyhogy csak akkor váltanék, ha tényleg lenne értelme. Ennek a cikknek a fényében akkor most mi legyen?
Az egyetlen érv ami mellette szól, a hosszabb terméktámogatás. Illetve van valamilyen szolgáltatás az Intel 12 és 13. generációs processzoraiban, amit csak a Windows 11 kezel jól.
De ha téged ezek nem érdekelnek vagy nem érintenek, akkor maradhat a 10 is akár. Nem ér miatta hátrány.
Viszont a Windows 11 miatt sem lesz hátrányod ha tetszik. Csak van egyfajta divat köpködés körülötte. Én megjelenése óta már 2 éve használom. Nem volt ennek még semmi baja. És nekem kicsit jobban is teszik a felülete, mint a Windows 10 -nek.
Nekem volt nagyon régen Windows 535 telefonom, és Windows 8.1 volt rajta. Lehet, hogy szoftver hibás volt, de azon minden összeomlott, insta,face...
Amikor egy másik készülékre váltottam, élvezet volt téglával darabokra verni.
Várjunk, nem a 10-es az utolsó Windows mégsem?
Ej, csak nem megint hazudott a Májkroszoft?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!