Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wifi sticket hogyan telepithetem?

Wifi sticket hogyan telepithetem?

Figyelt kérdés
lasu a wifi teljesitménye a laptopon van egy wifi stickerm 300as sebességel,hogyan telepithetem ha a cd olvasoja nem müködik?
2023. ápr. 28. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A Wifi-stick gyártójának és típusának ismeretében meg lehet keresni a (főként a stick, vagy a stickben levő chip) gyártójának oldalán a hozzá való meghajtóprogramot. Ha elárulod, a wifi stick gyártóját és típusát talán pontosabb segítség adható.
2023. ápr. 28. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bedugod és kész.

Ezt mondta a barátnőm.

2023. ápr. 28. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam egy nem privát tartalmú üzenetet - idézem:

"TP-Link TL-WN821N"

A gyártó hivatalos, magyar nyelvű termékoldala:

[link]

terméktámogatási oldal, ahonnan a meghajtóprogram elérhető:

[link]

de érdemes utánanézni, hogy milyen hardverrevíziója van:

[link]

mert más hardverrevízióhoz más meghajtóprogram dukálhat.

2023. ápr. 28. 17:49
 4/4 nandit válasza:
Persze attól is függ, milyen OR alatt kell hogy fusson. Nekem is volt ilyen problémám, volt egy ügyes USB stickem is (véletlenül szintén TP-Link), ami W7 alatt normálisan futott, de mivel átálltam W10-re, ott már a rendszer nem ismerte fel.
2023. máj. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!