Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan felhő amivel meg...

Van olyan felhő amivel meg tudom azt csinálni hogy képeket töltők le vele, s ha valakinek adok egy linket akkor az mindenféle letöltés es jelszó nélkül meg tudja nézni a képeket?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármelyik személyes felhőtárhely tudja ezt (Google Drive, Onedrive), létre tudsz hozni egy saját mappát és ahhoz egy megosztási linket generálva csak azt a mappát más is megnyithatja. A beépített galéria módban online is megnyitja az előnézeti kép vagy a teljes méretű kép, nem kell letölteni (de le fogják tudni, ezt megakadályozni nem lehet).
2023. ápr. 24. 16:51
 2/3 vagyu ***** válasza:
Én a Google fiókomat szoktam erre a célra használni. Amikor megosztok a Google Fotókban pl. egy albumot, akkor a személy(ek) akiket hozzáadtam, kapnak automatikusan egy e-mailt a fiókomból. A benne lévő linkre kattintva megnyílik a böngészőjükben a megosztott mappa tartalma. Van valami opció, amit használni kell ahhoz, hogy ne kelljen semmilyen jelszó (Talán "Megosztató link létrehozása"). Az egy ilyesmi lesz: [link] Akárki, bárhogyan is kapja meg, megnézheti a fotókat.
2023. ápr. 24. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Google fiókot használom erre én is.
2023. ápr. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!