Űdv All! Adott egy Talius Zaphyr 8005w tipusú táblagép,Win 10-el. A problémám a következő:Megy a rendszer,de igen lassú,és minden indulásnál spanyolul indul,majd hosszas gondolkodás után vált magyar nyelvre.Miként lehetne újratelepiteni?
Mentsd le a fontos fájljaidat és telepítsd újra gépházból.
Én is ezért mondtam neked a Windows 10 gyári recovery -jét. Volt már dolgom egy hasonló noname hulladék Windows 10-es tablettal. Ehhez hasonlóan 0 volt róla neten található infó.
Ott már a Windows sem jött be, még annyira se, hogy recovery -t indítsak. Nagy nehezen beszenvedtem a BIOS -t. Amiból újratelepítettem, de a Windows 10 telepítő fel sem ismerte az értőképernyőt, így OTG kábelen keresztül egérrel szenvedtem. KB egy fél napom elment a driverezéssel, de az előlapi kamarát akkor se tudtam működésre bírni.
Most ha spanyol lesz, az sem probléma, mert vissza lehet telepíteni rá a magyart. Szótárazni kell vagy egy magyar változaton megnézni körülbelül hol van. Még mindig jobb, mint a bizonytalan végkimenetelű tiszta telepítés, de ott legalább magyar nyelv alatt szophatsz. :D
Parancssorból tudsz drivereket menteni:
Mindenhol beállítottad magyar nyelvre? Több helyen is magyarra kell állítani ha telepítetted rá a magyar nyelvet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!