A Plex: Stream Movies & TV ingyenes vagy fizetős?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 19:48
2/6 anonim válasza:
Van ingyenes és fizetős változata is. Ingyenes változatban nem tudod telefonos appjukra streamelni a média servered. Viszont TV-számítógép között probléma nélkül meg tudod osztani filmjeid, sorozataid. + ingyenes verzióban ha jól emlélszem egyszerre 1 eszköz férhet hozza a média tárodhoz
3/6 anonim válasza:
Ingyenes plexet hasunalok sajat nas-al. Minden tokeletesen megy. Az app volt szar mert kb fel percet enged csak menni. Fizettem erte par dodot, azota okes.
4/6 anonim válasza:
Egyik sem. Nagyon elszarták az utóbbi pár évben. Találsz jobb ingyenes médiaszervereket. Pl. Jellyfin.
5/6 anonim válasza:
Plex-t használtam 3 évig, áttértem Jellyfin-re,
Emby: akadt a film, nem megfelelően kezelte a hangsávokat, némelynél kifagyot, H265 nem megfelelő kezelés, 4K-t nem támogatta.
Lehet hogy ha előfizettem volna rá megoldotta volna egyes gondot, de nem kísérleteztem vele tovább.
Jellyfin:
Minden gond ami az Embynél volt az megszünt.
Plex: mindenért fizetni kell csak épp a FHD-t támogatja de azokkal is volt gond.
Színész infók, stb ami pl Embynél, Jely-nél alap az nála jóval kevesebb.
Jelly nem csak a magyar, hanem az angol/eredeti címet is megjeleníti.
Egyedüli hátránya BD fájlokat nem kezeli (átkonvertálva pl mkv semmi gond), BD/DVD koncertek még nem megfelelő infók (ez javítható más kategóriával).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2023. ápr. 22. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!