Recovery DVD akkor is helyreállítja azt az op rendszert, ami eredetileg fent volt, ha most nem az van fent?
Arról van szó h:
Legális a vistam és kaptam a laptop mellé egy recovery DVD-t(vagyis kettőt) (aminek a tartalma a HDD-n is rajta van)!
Na már most nekem nem tetszik a vista ezért vagy egy XP-t vagy egy 7-et felrakok, ami persze nem lesz legális!
Ne adj isten egyszer kellene egy legális op rendszer, akkor ha berakom a Recovery DVD-t és bebootolok róla akkor visszaállítja a legális Vistám és az XP-t törli?
Vagy mi van akkor ha előtte formázom a teljes wincsesztert és ez után rakom be a recovery DVD a szüsz vinyora? Akkor is felrakja a Vistát és legális lesz/marad?
A product key meg van a laptop alján, de a Vista home premium OEM CD-m nincs, mivel nem kaptam :S
(nagyjából képbe vagyok a dolgokkal, a PC-re mindig én rakom újra az XP-t, de ez nem tiszta)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!