Hol találok egy normális DVD->DiVX konvertert?
Olyan linkkel kérem, ahol már ott van a download szó! És nem shareware, hanem freeware!
Mielőtt a google-t vagy egyéb helyeket javasolnátok, leírnám, hogy eddig mire jutottam eddig:
-A program a szoftverbázis szerint könnyen használható, valójában nem, ráadásul a 4,2 GB-bó 15 GB-ot csinálna.
-Shareware 3 percet konvertálna át. (ez viccnek is rossz)
-Döglött link
-Minden van az oldalon, DivX-ből DVD, videó szétszedés-összerakás, csak DVD-ből DiVX nincs, csak utalás rá.
-Az weboldalon van registry tisztító (demója), de maga a programhoz tartozó download link nincs ott.
-A programnak nem tetszik az, hogy már a HDD-re vannak másolva a DVD-ről a fájlok, ezért rinyál, ahelyett, hogy futna. (VIDEO_RM és VIDEO_TS mappák és nem ISO) Érdekes, a másik program felismeri így is, mintha DVD lenne, de az csinál belőle 16 GB-ot, meg 16:9-es képarányt, amikor 4:3-as tv-felvételről van szó!
Szóval a sok sikertelen próbálkozás után kissé bedühödtem, és már csak azt a választ fogom hasznosnak jelezni, ahol ott van a download link, és le is tudom tölteni, és működik is, és nem shareware!
A másolásvédelmet nem tudod másképp leszedni,csak shareware progival.
Egyébként vannak úgynevezett releaser csoportok,akik ezt nagyüzemben csinálják.Amiket találsz filmeket trackereken,azok az ő kezük munkái.Rippelni nem olyan egyszerű,mint megírni egy emailt.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kösz megnézem őket, de nem elsősorban a másolásvédett DVD-ket rippelem, hanem a dvd-íróra felvett felvéteket (tv-műsorok) konvertálnám át DiVX-é.
Amúgy nem vagyok annyira amatőr, csak bedühödtem a sok használhatatlan találaton.
Nem igaz! Megint rinyál a gépem! Rakom fel az autogordiant, erreföl sipákol, hogy hiba történt a vobsub.dll írásra történő megnyitásakor! Ismét! Vagy kihagyás. Ismét, ismét sipákol! Ha meg kihagyom, nem lesz rendesen feltelepítve. Ráadásul a program még parancsikont sem csinált, sőt a programok listájában is alig lelem. :(
Nem igaz, hogy ennyit szívok egy rohadt konvertáló feltelepítésével! Már elegem van abból, hogy ma folyton csak szívok a szgép miatt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!