Van olyan alkalmazás amivel megtudom nézni, hogy külön-külön mik vannak a meghajtóimon?
Figyelt kérdés
Van egy C illetve egy D meghajtóm ssd illetve hdd. Csak nem tudom már melyik játékot/programot melyikre raktam. Köszi előre is.2023. ápr. 13. 09:02
1/7 anonim válasza:
Honnan indítód a játékot? Pl Steamen belül meg lehet nézni, de szerintem a többi platformon is. Vagy bemész a Windows gépház beállításokba és az alkalmazásoknál meg kell, hogy találd a játékokat, ott pedig úgyis kiírja, hol vannak.
2/7 anonim válasza:
Ezt a sima gyári windows fájlkezelővel is meg tudod nézni, vagy Total Commanderrel pl.
3/7 anonim válasza:
Az előbb olvastam egy cikket, hogy 10-20 év múlva vége a világnak. Szkeptiks voltam. Eddig.
4/7 A kérdező kommentje:
valakinek normális válasz?
2023. jún. 19. 21:12
5/7 anonim válasza:
Fejtsd ki, hogy a kapott válasz miért nem felel meg a számodra, és hogy mi mást vársz egész pontosan.
6/7 A kérdező kommentje:
Program neveket senkisem írt :D
2023. júl. 8. 01:08
7/7 anonim válasza:
A 2. válaszban pl. két program név is szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!