Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Family link nem jött rá hogy...

Family link nem jött rá hogy a felügyelt tag elmúlt 18, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Érdekes a dolog, pár éve húgom kérte hogy a kormeghatározás miatt csináljuk family linket, akkor volt 14 és nem akarta a személyit felvinni. Megcsináltuk, azóta új telója és e-maile van, de nemrég rájött hogy a régit is fel akarja vinni a telefonra. Ez mind szép és jó csakhogy a family link nem engedi. Próbáltam eltávolítani, törölni de nem engedi mondván hogy van 13 év alatti a csoportban. Húgom most lett 18 szóval ez így elég vicces. Lényeg a lényeg a kor ellenőrzést nem engedi a family link, a family linkről nem tudom leszedni mert nem tudom a kort ellenőrizni. Érdekes amúgy hogy korra be van írva az igazi születési ideje, ezért is nem értem mi ez a hülyeség. Gépen van beregisztrálva a felügyelt e-mail, semmit sem tudtam vele kezdeni. Egyedül törölni tudom a fiókot de épp ezt szeretném elkerülni. Az új telójához akkor tudom hozzáadni a régit ha teljesen gyárira állítom a telefont és akkor sem garantált hogy le tudom törölni a linket róla. Gondolkodtam hogy felkeresem az ügyfélszolgálatot ha nem találok választ erre a nevetséges kérdésre, de gondoltam előbb itt próbálkozom. Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni?

2023. ápr. 11. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Letörlöd a gyerek telefonjáról a familylinket
2023. ápr. 12. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Ezt nézted már: [link]

Egyébként amellett, hogy vannak jó funkció, több szempontból is nagyon megköti az ember kezét. Pl. az, hogy a gyerek nem látja a Youtube videók alatti kommenteket, és ezt szülőként ki sem tudom kapcsolni.

2023. ápr. 12. 09:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Elsőnek

Nem telefonon van hanem számítógépen és nem engedi törölni. Telefonra akarom átrakni a fiókot de a link nem engedi.

Másodiknak ezzel már próbálkoztam semmi sikerrel sajnos. Azt nem tudod veletlenül hogy hagyan lehet igazolni a gyerek korát?

Ugye akkor alapból törlődik a felügyelet

2023. ápr. 12. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 12. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

"Azt nem tudod veletlenül hogy hagyan lehet igazolni a gyerek korát?"

Nem tudom, sosem próbáltam.

2023. ápr. 12. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért küldtem neki közben a linket, mert ott van:

"A gyermek nevének, születésnapjának és nemének módosítása"

2023. ápr. 12. 10:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam annyit adott ki hogy a gyermek nem lehet 13 évnél fiatalabb. Nem enged semmit sem változtatni :(
2023. ápr. 12. 16:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Bocs idősebb felreírtam

A lényeg h csak 13 nál kisebb lehet a kor

Be van írva a 2005 átírom pl 2004re hátha úgy jó lesz és azt kapom vissza h nem lehet.

De legyszi olvassátok el amit először írtam benne van mit próbáltam és mit nem

2023. ápr. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!