Miért nincs hang teamsen, ha ipaden/iphonon próbálom lejátszani a felvétleket?
Figyelt kérdés
Androidon meg windowson teljesen jól működött, meg régebben az ipadomon is, ha jól emlékszem. Valamiért ha fülhallgató nélkül próbálom lejátszani a videókat (amik a fájlok között vannak, letölteni nem akarom mindig őket mert elég nagyok) nincs hang, fülhallgatóval teljesen jól működik, és videóhívás közben a hangszórók is működnek. Nem találtam az alkalmazáson belül, audiobeállításokat ahol bármit is állíthatnék. Nem tudom, hogy én rontottam el valamit vagy valami bug lenne.2023. ápr. 9. 23:17
1/1 A kérdező kommentje:
Ohhh… rájöttem. Ha le vagyok némítva nincs hang, csak más alkalmazásokban a médiahangot ez nem befolyásolja.
2023. ápr. 9. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!