Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program amivel...

Létezik olyan program amivel át lehet színezni például a képen a szemszínt, arcszínt stb.?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan programot keresnék amivel át lehet színezni a képen különböző dolgokat, szemszín, ilyesmit. Van aki itt esetleg ért ilyesmihez? Mert én zokni vagyok hozzá, de szeretném megcsinálni.

2023. ápr. 7. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt már hasonló kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

elérhetőek oktatási tartalmak:

[link]

2023. ápr. 7. 17:21
 2/7 anonim válasza:
100%

Szia,

Photoshopban biztos pl, de akár egy GIMPben is kivitelezhető :)

Telefonra a PicsArt appot ajánlom.

2023. ápr. 7. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Telon a picsart a legjobb
2023. ápr. 7. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Photoshopom nincs sajnos, meg nem is nagyon értek hozzá. Van aki esetleg tudna segíteni benne ha átküldöm a képeket?
2023. ápr. 7. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: A #1-es hozzászólásban szereplő fórumtopik #2-es hozzászólásában belinkeltem az ingyenes, nyílt forrású Gimp-et - azt szabadon letöltheted - illetve most megadtam egy csomó oktatóvideót: azok alapján meg tudod csinálni.

De itt:

https://www.youtube.com/watch?v=0Fpl_D2iGvM

[link]

van két további oktatási tartalom, magyarul.

2023. ápr. 7. 18:05
 6/7 anonim válasza:
Grafikus vagyok, van Photoshoppom, meg minden, ha nagyon kell segítek ingyen szívesen, bárkinek, bármiben amúgy. Nem igérem, hogy azonnal, mert nem nézem napi szinten a gyakorit, de ha küldöd, megcsinálhatom. Viszont ha magad csinálod, bármivel, annyival jobban jársz, hogy okosabb leszel, csomó dolgot tanulhatsz és könnyedén bevetheted a jövőben, "villoghatsz" az ismerőseidnek, hogy meg tudod nekik csinálni, vagy, hogy aa saját melód :)
2023. ápr. 8. 09:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyosak vagytok, megpróbálkozom akkor egyedül ezzel a GIMPel, tényleg jó a bemellékelt video és leírás! Ha esetleg nem sikerülne akkor még jelentkezem :)
2023. ápr. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!