Eneba-n szeretném megvenni a Sea of Thieves-t. De nincs steam kulcs, csak Microsoft kulcs. (Sea of Thieves (PC/Xbox One) Xbox Live Key EUROPE) Kellene-e ehhez Game Pass?
#12 Hogy jön ide hogy a steamet többen használják? Nem erről volt szó kérdező azt kérdezte jó e a ms kulcs persze hogy jó
MS Store alapbol fentvan gepeden ha windows van rajta. beaktivalhatod rajta kulcsot.
#13 "Hogy jön ide hogy a steamet többen használják?"
Köszi, hogy megemlíted. Egybként nem volt eddig róla egyáltalán szó. A Steam jobb az MS Store-nál. Ennyi.
"MS Store alapbol fentvan gepeden ha windows van rajta."
MS Store = 💩
#16 Lol, a kérdésre már 4 hónapja válaszoltak, de te jössz ide életre kelteni egy halott kérdést.
"Forza szériát is eredetileg MS storera adták ki."
És? Hogy jön ide most a Forza?
#17 "MS Storet is beállítod rossznak holott semmi baj nincs vele"
Azon kívül, hogy lassú, bugos és állandóan a baj van vele, tényleg semmi gond nincs vele xD
"gyorsabban is tolti le a játékokat mint az agyon sztárolt steamed"
Nem sztárolom agyon, csak egyszerűen jobb. Kész. Tényeken nem tudsz változtatni. Méghogy gyorsabban tölt le :D Jó vicc :D 1gigás netem van, a Steam kihasználja, simán tölt le 100MB/s-el m.2-es SSD-re. Az MS szerverei nem bírják :D
#18 Azon kívül, hogy lassú, bugos és állandóan a baj van vele, tényleg semmi gond nincs vele xD.. Ahhoz képest nálam pcie 4.0 ssdvel 980 pro sokkal gyorsabban leszedte 130 gigát mint a steam. Csak nálad lassú nálam nem. Amihy ugyanezt mondtátok EA és Ubi szervereire elvakult steam fanboiság. egyik sem volt igaz mert mindegyik gyors.
500mb/s optikai net van és gond nélkül tolt mindegyik launcher 31mb/s-el
#18 amúgy remekül hazudsz "MS szerverei nem bírják" most találtad ki mert az egod nem engedi hogy ne neked legyen igazad de a hazugság bűn és mindenkinek el kell egyszer Isten előtt számolni a tetteivel.
#18 Ugyanez van intel vs amd ... android vs ios holott mindegyik jó a maga módján... Nekem sose volt gond a MS Storeval igaz én nem rufussal telepitettem windowst hanem hivatalos media creation tool-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!