Miért fagy ki a gépem 1-1,5 óránként windows újratelepítés óta?
Figyelt kérdés
Újratettem a win10emet mert már régen volt, illetve hely szűkében voltam a meghajtókon. Media creation toolal csináltam amit a Windows oldaláról lehet letölteni, teljes formázást kértem mind a két meghajtómra és amióta ez megtörtént változó időközönként kifagy az az adott applikáció amit éppen használok. Teljesen mindegy mi az, játék, böngésző vagy bármi más fogja magát és kifagy. Aztán kb. 1 perc múlva újra visszajön és tudom csinálni tovább amit eddig. Mi lehet a gond? Tudna valaki segíteni ebben? Esetleg driver gondok?2023. ápr. 5. 12:58
1/2 anonim válasza:
lehet bugos driver telepedett vagy nem futott le teljesen, nem írt meg minden registry bejegyzést, hasonlók
2/2 anonim válasza:
Driver gondok is lehetnek vagy RAM vagy vinyó. Próbálj meg egy másik Windows verziót. Én rufus-al szoktam bootolható pendrive-ot készíteni, és ilyen hibával még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!