A Windows XP-ből készült 64 bites változat?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 20:12
3/9 anonim válasza:
Igen, de a programok és a driverek kiforratlansága miatt nem lett sikeres.
4/9 A kérdező kommentje:
Sejtettem, ugyanis gondoltam nosztalgiázom egy kicsit az XP-vel, mert kicsit unalmasan telt a mai nap, és ugye ahhoz kellett egy ISO, és csak egy 32 biteset tudtam beszerezni az NCore-ról.
2023. márc. 18. 20:42
5/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csesztem szét a rendszerem a semmiért, hanem csak egy virtuális gépen volt :)
2023. márc. 18. 20:43
6/9 anonim válasza:
A 64 bites verzió nem is tekinthető valódi XPnek, az egy külön fejlesztés, ami a Windows Server 2003on alapul.
7/9 anonim válasza:
Nosztalgiázni tökéletes teljesen a 32 bites, amit azon futtatnál nincs semmi olyan ami igényelne 64 bitet.
8/9 anonim válasza:
Nosztalgiázni 775-ös gépen kell. Igazi kerregős HDD-vel :D
Nekem van pár tuningolt 775-ös, 512MB-os VGA, DDR2 felhúzva 1000MHz-re, Core 2 felhúzva 3,1GHz-re.
1024x768-ban max grafon csak úgy hasít a Jedi Knight 2, NFSU2, Battlefield 1942 stb :D
6-8 ezerért már lehet kapni ilyen régi gépeket, sokkal jobb feeling ilyenen tolni a 20 éves játékokat.
9/9 anonim válasza:
maga az x64 is egy tákolt valami, az igazi 64 bites proci az itanium volt, de ugye visszafelé nem volt kompatibilis az x86-os siralomvölggyel, így inkább az x86_64 felé hajlott az industry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!