Mp3 vágóprogram Windows vagy Linux alá, "parancssorból paraméterezve"?
Olyan .mp3 vágó programot keresek, amelynek ha megadom a fájlokat és a paramétert - akár parancssorból akár config-fájlba írva - elvégzi a müveletet.
Például:
mp3vagoprogram zene.mp3 00:00:00 00:05:13
Kellene olyan paraméter is, hogy x óra x perc x másodperctől "a fájl végéig" tegye ki külön fájlba az adott időintervallumba eső részt.
Ha weboldalas, online megoldás van ami tudja ezt, az is érdekelne.
oké el hopplták ffmpeget elöllem itt tldr
- Extract the sound from a video and save it as MP3:
ffmpeg -i {{video.mp4}} -vn {{sound}}.mp3
- Save a video as GIF, scaling the height to 1000px and setting framerate to 15:
ffmpeg -i {{video.mp4}} -vf 'scale=-1:{{1000}}' -r {{15}} {{output.gif}}
- Combine numbered images (frame_1.jpg, frame_2.jpg, etc) into a video or GIF:
ffmpeg -i {{frame_%d.jpg}} -f image2 {{video.mpg|video.gif}}
- Quickly extract a single frame from a video at time mm:ss and save it as a 128x128 resolution image:
ffmpeg -ss {{mm:ss}} -i {{video.mp4}} -frames 1 -s {{128x128}} -f image2 {{image.png}}
- Trim a video from a given start time mm:ss to an end time mm2:ss2 (omit the -to flag to trim till the end):
ffmpeg -ss {{mm:ss}} -to {{mm2:ss2}} -i {{video.mp4}} -codec copy {{output.mp4}}
- Convert AVI video to MP4. AAC Audio @ 128kbit, h264 Video @ CRF 23:
ffmpeg -i {{input_video}}.avi -codec:audio aac -b:audio 128k -codec:video libx264 -crf 23 {{output_video}}.mp4
- Remux MKV video to MP4 without re-encoding audio or video streams:
ffmpeg -i {{input_video}}.mkv -codec copy {{output_video}}.mp4
- Convert MP4 video to VP9 codec. For the best quality, use a CRF value (recommended range 15-35) and -b:video MUST be 0:
ffmpeg -i {{input_video}}.mp4 -codec:video libvpx-vp9 -crf {{30}} -b:video 0 -codec:audio libopus -vbr on -threads {{number_of_threads}} {{output_video}}.webm
Köszönöm.
Sokoldalú nagyon ez a program, én is ismertem, de valami egyszerűbb jobb lenne ami "csak ezt tudja" és azonnal alkalmazható.
Megtaláltam amire vágytam. :)
Köszönöm amit írtatok, tudom hogy százszor jobb az általatok ajánlott program, mert átkódolástól kezdve a streamingig mindent tud, csak most gyorsan kellett egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!