Most akkor az Edge jó böngésző, vagy sem?
Figyelt kérdés
Mindenféle sztereotípiától mentes válaszokat kérek.2023. márc. 9. 09:31
2/10 P.O.C. válasza:
Jó (most már). Csak az elődje az IE rossz hírneve miatt divat gyalázni. Meg ugye az első Edge, még nem chromium alapú volt, azt tényleg nem volt a legjobb. És most már a Google Chrome -hoz készült bővítményeket is maximálisan elfogadja.
3/10 anonim válasza:
Szerintem jobb lett, van pár jó és pár idegesítő tulajdonsága is.
Ami miatt jó nekem, hogy régi gépen is viszonylag jól megy, de pár alapértelmezett beállítást, mint függőleges sávot és még valami bezárásos dolgot át kellett állítani, mert könnyen becsukhattam mindent és persze ott van a Bing is..
4/10 anonim válasza:
Ugyan az mint a Chrome vagy az Opera.
Semmi extra, kb. 2 böngésző van a piacon(Firefox és Chrome)a többi ezeknek a forkjai.
Használd azt amelyiket kényelmes, de érdemes mindegyikből 1-1-t tartani mert van amiben az egyik vagy éppen a másik jobb.
5/10 anonim válasza:
Egy Chrome-klón. Hogy mennyire jó, azt az dönti el, hogy neked mennyire jön be a felülete, mennyire vagy megelégedve a funkcióival, stb.
6/10 anonim válasza:
Attól, hogy a böngészőmotor ugyanaz, maga a program teljesen más. Kíváncsi vagyok, akik ezt mondják, használták-e egy percig is.
7/10 anonim válasza:
Valakinek igen, valakinek nem.
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy egy étel finom-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!