Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7-re telepítettem a Kereszt...

Win7-re telepítettem a Keresztapa I. játékot. Indításnál behozza az EA logót de utána szinte egyből kilép és kiírja hogy a godfather. Exe leállt. Mitől lehet ez? Köszönöm előre is a segítséget!

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

1. NEM eredeti a game.

2. Nincs be crackelve.

3. ilyen nincs, csak első kettő variáció van

2010. okt. 5. 22:45
 2/4 A kérdező kommentje:
de eredeti a game.szal nem kell crackelni
2010. okt. 6. 12:55
 3/4 anonim válasza:
Lehet hogy a Win7 a baja, néhány régebbi játék nem megy el rajta.
2011. jan. 26. 15:35
 4/4 őaz válasza:
ugyan igy jártam én is és még sokan mások is én a játéknak a fórumán találtam meg a választ konkrétan már nem tudom de valami olyat kellet h átmásolni az egész játékot a dvd ről majd egy TXT file ban át kellet írni a "dircetX 09" -et "dircetX 00"-ra és ezután simán fel ment a játék és indult is ! Am most a Carbont akarom fel tenni és hasonló baja van ennek is most kezdek nyomozni h mi is a baja ennek is a Direct X -el ? helló
2013. máj. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!