Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen program van még amivel...

Milyen program van még amivel DVD-ket lehet csinálni ? (DVD Architect Studio-n kívül)

Figyelt kérdés
Épp egy nagyobb méretű DVD-t szeretnék csinálni. Nagyobb alatt itt 46 gb ra gondolok. Amikor bent vagyok a programban még tökéletesen működik, de amikor megcsináltam, valamiért nem tudok választani rendesen a menüben csak statikusan ott áll és szol a zene.
2023. febr. 21. 05:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Cd Burner XP

AnyBurn

... viszont 46 GB-os DVD-t a büdös életbe nem fogsz semmivel készíteni.

2023. febr. 21. 07:12
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
100%
A Blu-ray Dual Layer 50 GB -t tud. Bár a valós kapacitása annak is kisebb.
2023. febr. 21. 07:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam.

Nem DVD-t akarok csinálni, hanem egy ISO fájlt. Azt tudom, hogy a DVD- 4,7 GB maximum.

Ettől függetlenül nem értem, miért nem engedi a program, hogy akkora nagyságú legyen saját fájlom amekkorát akarok, azt hogy az egy Winchesterre vagy egy Pendirve-ra rakom rá az már az én dolgom...

2023. febr. 21. 07:37
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
Mert gondolom nem megszokott, hogy valaki számítógépen tárolt video anyaghoz menüt akar csinálni. A menüt azért találták ki, hogy valaki kényelmesen a kanapéból távirányítóval tudjon navigálni a DVD vagy Blu-Ray lejátszóját.
2023. febr. 21. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:
cdburnerxp, winiso
2023. febr. 21. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne iso-t csinálj hanem mkv-t..
2023. febr. 21. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!